Sidor

Facebook

torsdag 18 augusti 2016

Hösten is here

Och sommaren har försvunnit. Tycker att jag har haft höft under hela min semester, men vädret kan man ju inte styra och det har inte varit planerat för någon utlandssemester så solen får man gotta sig i någon annan gång.
Men idag har jag rensat ur sommargarderoben och slängt iväg en hel del kläder. Jag har plockat fram höstgardinerna så de skall bara strykas så kan jag hänga upp de.
Så vad passar bättre än att få hem Novitas höstmagasin i brevlådan, med så många härliga mönster i. Så nu är ju frågan hur jag skall hinna klart de projekt jag redan påbörjat innan jag börjar med de i denna tidning. Men då mina projekt idag innehåller, vantar och tröja måste det ju vara ok om jag påbörjar strumpor och en halsvärmare.


Dessa strumpor tänkte jag att jag skulle göra.
jacquardsstickade strumpor

IKEA katalogen dök också upp i brevlådan idag men den tänkte jag titta på ikväll när dottern lagt sig.


Igår hade vi matgäster och vi bjöd på vildsvinsfile grillad och kålrabbi gratäng istället för potatis. Det blev jättegott, kan verkligen rekommendera det för den som vill ha ett alternativ till potatisen.
Turnip gratin
Mer recept finns på dietdoctor.com

// Madeleine

söndag 14 augusti 2016

Back to business

Då är bloggsemestern slut, den riktiga semestern håller på i 1 vecka till innan det är inskolning på förskolan i 2 veckor. Sen den 2/9 är det dags för arbete. Men det är ju ett tag kvar.

Idag har vi följt OS-golfen med Henrik Stensson som vi gratulerar till ett OS-silver. Det var en spännande match men jag tycker att han hade lite otur med närspelet.


Under veckan som varit har jag o familjen varit till Läckö slott på en lång dagsutflykt, till Surahammar och på bröllop med tillhörande poolfest. Idag är det lite tungt, men blogghjärnan har börjat arbeta och fundera ut vilka ämnen vi skall ta upp denna vecka.

Vi ses// Madeleine