Kycklinggryta med kokos och curry
4 kycklingfileérolja
2 tsk paprikapulver
salt, peppar
1 burk kokosmjölk á 400 ml
2 tsk röd curry ( jag hade i lite mer för vi gillar när det är starkt)
1 purjolkök, strimlad
150g champinjoner, skivade
2 morötter
Gör så här:
1. Strimla kycklingfileérna. Stek dem i olja och pudra över paprikapulver. Salta och peppra.Blanda kokosmjölk och curry och häll över. Låt allt koka ihop 10 minuter.
2. Fräs grönsakerna och svampen några minuter. Lägg över i grytan. Koka upp och smaka
av med salt och peppar. Servera med jasminris.
( Nej det blir inga bilder idag heller, verkar som att det är omgjort lite, men nästa gågn lovar jag att det blir bild.)
// Madeleine
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar